Aquaroc™ – циментови плоскости

Aquaroc™ са циментови плоскости, произведени по най-съвременна технология, гарантираща отлична здравина и в същото време по-ниско тегло от обичайното за този тип продукти. Те са по-лесни за обработка и монтаж в сравнение с повечето плоскости изработени от цимент.
Научете повече
Read less
Устойчивост на влага и мухъл

Описание

Висока повърхностна твърдост (42N/mm2 )

Циментови плоскости Aquaroc™ съчетават характеристиките за монтаж на плоскости за сухо строителство, но в същото време предлагат много по-висока здравина и влагоустойчивост.

Aquaroc™ дава сигурност на проектантите и строителите за дълготрайна и безпроблемна експлоатация на строителните системи. Отличната влагоустойчивост е гаранция за запазване на външния вид в процеса на експлоатация и пълна защита на носещите конструкции от въздействието на влага. За собствениците на сградите това означава безпроблемна експлоатация без допълнителни разходи за ремонти.

Description

Плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода.

Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.

Циментови плоскости с голяма здравина и устойчивост

Използването на цимент при производството на Aquaroc™ осигурява на плоскостите отлична твърдост и здравина, което гарантира запазване на физикомеханичните качества на конструкциите дори в условия на най-висока влажност. Aquaroc™ имат много висока повърхностна твърдост (42N/mm2 ) и абразоустойчивост, което ги прави много устойчиви на механични увреждания. Ето защо Aquaroc™ са предпочитан избор в зони с интензивен трафик.

Фабрично обработени повърхности, готови за полагане на всякакви покрития

Повърхността на Aquaroc™ е готова за директно полагане на плочки без допълнителна обработка. Вместо с плочки, повърхностите могат да бъдат също така шпакловани с ProMix Aquaroc™ и боядисани.

Продуктът отговаря на EN 12467.

  • Плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода.
  • Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.
  • Циментови плоскости с голяма здравина и устойчивост
  • Използването на цимент при производството на Aquaroc™ осигурява на плоскостите отлична твърдост и здравина, което гарантира запазване на физикомеханичните качества на конструкциите дори в условия на най-висока влажност. Aquaroc™ имат много висока повърхностна твърдост (42N/mm2 ) и абразоустойчивост, което ги прави много устойчиви на механични увреждания. Ето защо Aquaroc™ са предпочитан избор в зони с интензивен трафик.
  • Фабрично обработени повърхности, готови за полагане на всякакви покрития
  • Повърхността на Aquaroc™ е готова за директно полагане на плочки без допълнителна обработка. Вместо с плочки, повърхностите могат да бъдат също така шпакловани с ProMix Aquaroc™ и боядисани.
  • Продуктът отговаря на EN 12467.

Технически показатели

AquarocTM – циментови плоскости за вътрешно и външно приложение
дебелина
ширина
дължина
12.5
1200
2000
2600
дебелина
ширина
дължина
12.5
900
3000
1200

Документи

Брошура