All products

Продукти

Rigips, предлага разнообразни системни решения, включително всички необходими компоненти, за модерно сухо строителство и дизайнерско вътрешно преустройство. С марката Rigips се разработват, произвеждат и продават наред с гипскартон още, аксесоари и изолация за приложение в сгради, както и за специално приложение. Така Saint-Gobain Rigips е компетентният партньор за съвременни и устойчиви решения за вътрешно строителство и дизайн, както и за висококачествени системи за звукоизолация, противопожарна защита, топлоизолация и за акустика.

Продуктовата гама на Rigips включва гипсови, гипсфазерни плоскости, специализирани плоскости, тавани, акустични гипсови тавани, системи за противопожарна защита, плоскости за звукоизолация, всички видове аксесоари за сухо строителство, както и гипсови мазилки и смеси за шпакловка.

21 резултата

Aquaroc™ – циментови плоскости

Aquaroc™ са циментови плоскости, произведени по най-съвременна технология, гарантираща отлична здравина и в същото време по-ниско тегло от обичайното за този тип продукти. Те са по-лесни за обработка и монтаж в сравнение с повечето плоскости изработени от цимент.