ProMix

Rigips® ProMix Finish Plus

Готова паста за шпакловка на повърхности в закрити помещения, подходяща основа за боя или лепене на тапети. Съхнещ продукт. Подходящ за полагане върху множество повърхности (гипскартон, гипсови и варо-циментови мазилки, бетон и др.).

Научете повече
Read less
Машинно полагане
Ръчно полагане
Фин

ПРЕДИМСТВА

Идеално гладки бели повърхности

Лесно полагане и шлайфане

Възможност за ръчно или машинно полагане

ПРИЛОЖЕНИЕ 

Продуктът е готов за полагане след разбъркване. Може да се полага ръчно или машинно (с airless машина) с дебелина до 2 mm. При машинно полагане е възможно да се наложи 2-3% разреждане на продукта с вода (добавяне на 0.4-0.6 литра вода на 20 kg кофа).

ВНИМАНИЕ! При разреждане добавяйте водата постепенно за да избегнете прекомерно разреждане. Прекомерното разреждане води до риск от пукнатини и забавяне на съхненето. Rigips® PROMIX FINISH PLUS може да се използва за повърхностна шпакловка върху всички видове фугопълнители. Преди шлайфане продуктът трябва да е напълно сух. Времето на съхнене зависи от климатичните условия на обекта. За ръчно шлайфане се препоръчва шкурка с едрина 220, а за машинно – 120. Не смесвайте Rigips® PROMIX FINISH PLUS с други продукти. Използвайте само добре почистени инструменти.

КАЧЕСТВО НА ПОВЪРХНОСТИТЕ

Ниво Q3 – Q4

Q3: Положете тънък заглаждащ слой от продукта по цялата повърхност. Ако се налага шлайфайте основата преди полагане на продукта.

Q4: Положете 2-ри слой с дебелина 2 mm по цялата повърхност. При необходимост шлайфайте цялата повърхност.

ОПАКОВКА

Кофи 20 kg и 5 kg

 

 

литра вода на 20 kg кофа).

Документи

Select all
Декларация за екпл. показатели (DoP)
Инф. лист за безопасност
Технически лист на продукта