ProMix

Rigips® ProMix Finish Plus

Готова паста за шпакловка на повърхности в закрити помещения, подходяща основа за боя или лепене на тапети. Съхнещ продукт. Подходящ за полагане върху множество повърхности (гипскартон, гипсови и варо-циментови мазилки, бетон и др.).

Read more
Read less
Машинно полагане
Ръчно полагане
Фин

ПРЕДИМСТВА

Идеално гладки бели повърхности

Лесно полагане и шлайфане

Възможност за ръчно или машинно полагане

ПРИЛОЖЕНИЕ 

Продуктът е готов за полагане след разбъркване. Може да се полага ръчно или машинно (с airless машина) с дебелина до 2 mm. При машинно полагане е възможно да се наложи 2-3% разреждане на продукта с вода (добавяне на 0.4-0.6 литра вода на 20 kg кофа).

ВНИМАНИЕ! При разреждане добавяйте водата постепенно за да избегнете прекомерно разреждане. Прекомерното разреждане води до риск от пукнатини и забавяне на съхненето. Rigips® PROMIX FINISH PLUS може да се използва за повърхностна шпакловка върху всички видове фугопълнители. Преди шлайфане продуктът трябва да е напълно сух. Времето на съхнене зависи от климатичните условия на обекта. За ръчно шлайфане се препоръчва шкурка с едрина 220, а за машинно – 120. Не смесвайте Rigips® PROMIX FINISH PLUS с други продукти. Използвайте само добре почистени инструменти.

КАЧЕСТВО НА ПОВЪРХНОСТИТЕ

Ниво Q3 – Q4

Q3: Положете тънък заглаждащ слой от продукта по цялата повърхност. Ако се налага шлайфайте основата преди полагане на продукта.

Q4: Положете 2-ри слой с дебелина 2 mm по цялата повърхност. При необходимост шлайфайте цялата повърхност.

ОПАКОВКА

Кофи 20 kg и 5 kg

 

 

литра вода на 20 kg кофа).

Документи

Select all
Декларация за екпл. показатели (DoP)
Декларация за екпл. показатели (DoP)
Технически лист на продукта
Технически лист на продукта
SDS Rigips PROMIX FINISH PLUS
Others