2 минути мин.

Ремонт на гаража с Rigips Habito или как да увеличим пространството

Публикувана на 30.11.2023 - Редактирана на 30.11.2023

Много често използваме гаража като допълнително помещение, в което да складираме всички нужни и ненужни вещи за които нямаме място в къщата. Такъв е и случая със семейство Форос от Великобритания. Техният гараж действа като пристройка към къщата и предлага пространство за съхранение на всякакви допълнителни вещи, които не могат да бъдат прибрани у дома. По тази причина желанието на господин Форос е да промени и преустрои гаража.

Ремонт на гараж

Практични решения за пестене на пространство с Rigips Habito.

Заданието изисква системите за сухо строителство, монтирани в гаража, да могат да поддържат редица тежки предмети за окачване. Нещо повече, те трябва да предлагат известна степен на гъвкавост, когато става въпрос за преместване на предметите. Семейството успява да намери и двете свойства в Rigips Habito като заместител на стандартния гипскартон.

 

Rigips Habito е от гамата продукти на Saint-Gobain. В повечето случаи изисква професионална монтажна група, но това е бърз и лесен процес. Благодарение на неговите свойства можете да прекроите помещенията според вашите индивидуални потребности. Функционалността на плоскостите позволява окачването на тежки товари директно върху гипскартона, само с винтове за дърво, без да е необходимо специализирано оборудване или принадлежности.

 

Във случая на семейство Форос те успяха да прикрепят към стената багажник, който държи три велосипеда, само с четири винта! В допълнение към практическото си естество, плоскостите предлагат чудесен завършек и стените изглеждат превъзходно.

 

Г-н Форос коментира:

„Аз съм абсолютно възхитен от крайния резултат. За мен вече е много по-лесно да се възползвам от пространството, което предлага моят гараж. Rigips Habito определено надмина очакванията ми за гипскартон.“

Естеството на плоскостите Habito също така позволява по-висока степен на гъвкавост. Не само може лесно да прикрепите към стената всичко, което искате, само с помощта на винтове за дърво, но също така може да премествате елементите без да се притеснявате, че ще повредите гипскартона. Rigips Habito е много по-здрав от стандартния гипскартон. Нещо, което е от ключово значение при създаването на специални помещения за съхранение.

„В помещенията за съхранение вие обикновено непрекъснато се движите, премествате разни неща в търсене на нещо конкретно. Rigips Habito ви позволява да бъдете по-креативни при проектирането и оформлението на пространството. Освен това не се тревожите за каквито и да било удари, които стената може да получи, докато местите нещата.“

коментира г-н Форос.